äntligen

hejsan bloggen! Idag kom ääääääääntligen  min lilla skitunge sebbe hem höhö. har inte träffat honom på över 2 veckor typ och de känns som as länge. felicia kommer hem nästa vecka men då är såklart inte jag hemma, typiskt-.- aja,jag och  sebbe  gör inte så mkt just nu, sett på film,pratat. han ligger typ och halv sover nu, haha. han ska sova hos mig. jag har inte så mycket mer att säga, ska väl ta och stänga ner här och sova jag också. är ganska trött. god natt på er!

 gammal bild på sebbe :)


.

ooooj texten blev fett konstig i förra inlägget ! haha


J,S,E & L

tjeeena boys and girls. Idag har jag varit riktigt deppig, typ alla är bortresta och sånt. olivia är på landet, rasmus är bortreset, emma är bortrest, felicia är bortrest, aa dom flesta är bortresta. åh,saknar dom! fan,ja vill inte sitta här hemma i sverige och möggla. men iallafall,  eftersom typ ingen är hemma så passar jag på att umgås lite med min kära broder joel och mina kära systrar ellinor och linnéa. inte mycket att hurra för menmen. vi åkte runt lite i stan typ hela dagen och köpte lite saker. sen skulle joel iväg och träffa hans tjej och vi andra stack hem. och just nu har ellinor lyckats tappabort min bästa mascara, så duktig som hon är -,- . aja, puss så länge!


inga bilder

shoo ! tyvääär så kommer de inga bilder från min födelsedag och de för min nya kamera är lite knasig, måste köpa minneskort och så. men ni får försöka klara er utan bilder ett tag framöver. puss